H5游戏论坛

入驻H5

[软件发布] 图片无损缩放工具Reshade

半仙 - 半仙

表示这个是改变图片大小的神器呢~做表情时一般就是用的这款软件呢~不过貌似还不支持GIF和PNG透明色的样子,就这样吧~~自制软件什么的暂时先坑着吧~~~

登录/注册后可看大图
Reshade Photo Enlargement V2.0b破解版 图像精细放大软件,比拼Photozoom!

Reshade2专业版,图像放大软件,Reshade2,Reshade最新版

Reshade Photo Enlargement V1.51是精细的图片"无损"放大软件家族的新成员,它和photozoom pro专业版差不多,但是二者各有千秋,设计是空认为总体来说Photozoom实力稍强一些,但该软件不失为你新的图像放大选择...

Reshade一个可以改变图片大小、不影响图片质量的软件,相对于其他软件来说,对新手来是不错的选择.界面为英文界面.

值得一提的是,Reshade 对于图片放大特别不错,一些较小的图片可以在尽量维持图片质量的基础上,很不错的被放大,比起本地软件中一些同类应用也毫不逊色。

下面来看看该软件的英文说明: 来自于官方

Reshade offers the highest quality photo enlargement available for your computer. Resize images without the usual blur, jagged edges, halos, loss of sharpness or detail associated with image enlargement. Create accurate, crisp clear and photorealistic enlargements at almost any zoom factor.

登录/注册后可看大图
Easy-to-use self-adjusting settings, quick previews, keyboard shortcuts and drag-and-drop functionality make the Reshade photo enlargement application the perfect choice for beginners and experts alike. Resize images in many file formats including jpeg, tiff, png, bmp. Adjusting your images for print is easy, Reshade includes support for most image modes including CMYK.
Here you can resize images maintaining quality, edges and texture. This means Reshade reduces or eliminates most of the usual side-effects of photo enlargement:

• pixelation: visible square pixels in an image
  • loss of focus: blurry / out of focus image edges
  • loss of sharpness: reduced edge contrast
  • exagerated noise: random pixel values, stains

Usually in image interpolation there is a tradeoff between sharpness and blur. If you want to remove blur and maintain sharpness you get pixelated and noisy images and vice-versa. Reshade balances as best as possible the 4 factors offeringquality photo enlargement that maintains all the details in the original image at the same time. 图像无损放大软件Reshade 。

然后就是个人的一点想法啦~这款软件绝对不会比老猫发的Photozoom
逊色呢~无论是从处理速度、界面美观性、实用性、操作性什么的~都不会差哦~

目前刚刚更新的到2.0,然后加上了个人最爱的一个功能哦~那就是批量处理呢~而且界面也比原来美观很多了喵~不过处理速度的话……是幻觉吗……感觉会慢很多呢~sasa~这种小事不要太过介意啦~应该介意的是这个软件是需要注册的说,试用期什么的还不清楚呢,不注册的话会自动给图片加上水印的说。(捂脸)

实际效果

原图

缩小10倍后的效果

放大5倍后和原图比较

放大前.jpg       放大后.jpg

放大前————>放大后

下载地址
Reshade 1.41(破解版):http://115.com/file/dpqkwsxs#Reshade_En.zip

Reshade 2.0:http://115.com/file/ansce3ps#Reshade_2.0.zip

最后说一句呢~最近要潜水了的说~民那祝我潜水愉快吧~嘻嘻~  >. <

不过自制软件还是一定会坑出来的啦~~呜喵~(挥爪)
有爱就有H5~

浮云 - 浮云

天哪,神器呢,抱抱红白酱的说
有爱就有H5~

大湿 - 大湿

看了楼主实际的截图,感觉这个软件非常好,多谢楼主的分享!
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

咦?貌似挺实用的说
收走的说~~~
有爱就有H5~

潜水愉快~!

最近天冷~水里注意身体
有爱就有H5~

浮云 - 浮云

嘛,好大的脸啊,可以咬一口吗?

潜水吗?真是赶上了潮流了啊,去吧去吧。
有爱就有H5~

这个东西好物啊
有爱就有H5~

浮云 - 浮云

看來不錯的
但暫時沒用
純支持
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

果断下载破解版的~~~
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

看看..话说这软件好贵...149$.....
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

这种专业的东西咱们一般都用不到的说
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

唔……被哪一长串E文晃瞎了说
有爱就有H5~

成长值: 63855

vip.6 - vip.6

唔,不错哦。,这东西有很多用途呢。。
嘿嘿~~~~~
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

竟然是神器 1.4是破解版,2.0是要钱的嘛~~
有爱就有H5~

叫兽 - 叫兽

潜水了,我就不能再摸一摸了
有爱就有H5~